208-734-4112

Modele de flori din fetru

-bețișoare de înghețată (am folosit de la Daco);. Noi nu avem zăpadă, Dar și aici e foarte frig. AM Invocat Primăvara să vină, Dar văd că nu am ???? succes. . Si Noi Cam tot de asa ceva ne ocupam INSA la Noi Sigur nu vigne curand! PARCA a primavara intrat dans la caméra vazand aceste floricele.. oricum multumesc PT idee… un mod Bun de a petrece timpul Liber cu pustiulica al meu si ASA II facem si lui Buni o felicitare de Martisor ???? Într-adevăr foarte Frumos! Uite o provocare pentru tine http://floridemandarin.wordpress.com/2013/02/21/Liebster-Award/nu e nicio supărare ???? mĂ Bucur că Cine plac! Le puteți atașa un șnur și pot fi oferite de 1 martie. Reprezintă un modèle ușor de realizat, Dar care va fi apreciat, Cu singuranță… Foarte Frumoase si usor de facut.

Eu nu am facut martisoare decat f. rar. Dar IMI plac cu Drag. . Mulțumesc pentru apreciere! O să încerc și animăluțele! Sunt convainc ca vor fi foarte Frumoase!. . Foarte Frumoase si de primavara! La voi pare ca primavara e in toi! La Noi la propriu eiarna! Avem zapada Mare si destul de frig! Sa Vina primavara!!! . . . .

Acest Flori, alături de multe Alte minunății (o să VI le arăt pe toate, PE parcurs), vor fi vândute în scopuri caritabile. Mai întâi, alegem culorile dorite de fetru. Eu am, Roșu, galben și albastru. Pentru șablon am folosit o Floare pe care o aveam deja. AM tăiat bucățile de fetru la dimensiue dorită și am desenat conturul pe fiecare Floare, apoi am decupat. Eu am preferat să decupez fiecare bucată în parte, Dar se pot suprapune și decupa. o primavara colorata, Frumoasa si Vesela ???? Frumoase martisoarele DIN fetru! Se găsesc și acolo! Eu în Germania am descoperit cartonul gumat! ???? Interesante… Cam greu de obtinut materialele aici in Germania: P IMI plac enorm de mult. Daca nu e cu suparare, TI-AM adaugat postul in colectia de martisoare de la mine. Pingback: Tablouri de primăvară | Grădinița Fluturașilor Talentați. Ce Frumoase sunt..

felicitari… FAC si eu martisoare, fait à la main, INSA DIN hartie:).. o sa pun cateva imagini… Apoi, le-AM asamblat: AM Lipit Floarea de bățul de înghețată pictat (eu așa le-AM cumpărat), iar în mijloc i-am pus un Pompom (se poate pune un CERC de hârtie sau un nasture). După aceea, le-AM Lipit frunzele DIN carton gumat. Dacă nu aveți carton (se găsesește mai greu), folosiți cu lui hârtie glasată sau carton colorat. . Excelentă idee şi MINUNAT realizat. Poţi face şi ursuleiman ţi sau pisicuţe DIN fetru. Este chiar mai simplu decat floricica. Poate nu Atât de spectaculoşi..

Se mai lipesc doar ochişorii şi boticul..

2019-02-17T21:52:35+00:00